Naši projekti

Oktopod Tripod

Osmišljavanje imena i dizajn logotipa

S obzirom da je fleksibilni držač mobilnih telefona uglavnom namenjen mlađoj populaciji, cilj je bio osmiliti jednostavno i upečatljivo ime i kreirati logotip, koji bi asocirao na sam proizvod. Tačno je, oktopod asocira na osam krakova, međutim, s obzirom na to da proizvod ima funkciju hobotnice, naš proizvod nismo nazvali Oktopus, već Oktopod – zvučalo nam je upečatljivije.

Dugo smo bili u dilemi da li treba dodati i tripod, baš iz razloga što Oktopod asocira na osam krakova, a tripod na tri kraka, međutim, ljudima je već poznato čemu služe tripodi, pa smo se u ovom slučaju odlučili na Oktopod Tripod. Oktopod – asocijacija na hobotnicu, Tripod – asocijacija na stalak.

Kada je reč o logotipu, odlučili smo se za “ilustrovaniji” font, gde smo slovo “K” zamenili grafikom samog proizvoda, koji svojim krakovima obuhvata “O” i “t” i time direktno asocira na primenu proizvoda. Crna boja je standardna boja, dok je boja slova “K” i “tripod-a” varijabilna boja, u odnosu na boju proizovda.

Proizvod

Oktopod tripod je jedinstveni fleksibilni stativ, koji Vam omogućava samostalno slikanje ili snimanje mobilnim telefonom ili GoPro kamerom, pomoću bluetooth okidača – na svakom mestu i u svakom trenutku.

Oktopod tripod je potpuno bezopasan i namenjen je svim uzrastima, a specijalno onima koji se svakodnevno slikaju ili snimanju iz hobija ili zbog posla. Ako ste od onih kojima je degutantna upotreba selfi štapa, koji pritom ograničava ugao slikanja i može biti nezgodan za prenošenje – Oktopod tripod je idealno rešenje.

Odlika ovog proizvoda je baš u tome što se može transformisati kako god poželimo ili zakačiti svuda gde je to moguće.

Dizajn ambalaže

Za potrebe dizajna ambalaže i web prodavnice, kreirali smo studijske fotografije proizvoda, gde su predstavljene varijacije, kao i sama primena proizvoda. Želeli smo da ambalaža bude jednostavna i svedena, kombinacija fotogorafija i logotipa – u boji proizvoda koje se nalazi unutra, kao i kontakt informacija o samom proizvodu.

Profesionalne slike

Profesionalne fotografije su neophodne kada se plasira potpuno nepoznat proizvod na tržište. Nije bilo važno uslikati samo proizvod, već uslikati što više upečatljivih modela, na lepim i popularnim lokacijama i ambijentima, gde se jasno vidi svakodnevna primena proizvoda. Uz kvalitet promotivnog materijala, važan je i kvantitet, kako bi se obezbedila marketing kampanja od minimum dva, tri meseca.

Ovim putem se zahvaljujemo svima koji su nam ustupili svoj ambijent za potrebe slikanja ili snimanja našeg proizvoda, a to su:
Pivara, Ambar, Shake ‘n’ Shake, Teretana Bre, Zlatko Đorđević, Dolce by Tintolino, Studio Prestige, Stadion Shoping Centar, Milky.

Video snimci

Video materijal je neophodan u predstavljanju novih proizvoda, pa smo pored promotivnih video spotova kreirali i video snimke o samim transfrmacijama, kako bi korisnicima približili sve mogućnosti proizvoda.

Web sajt

Kada je u pitanju web sajt nekog proizvoda, gde je fokus na online prodaji, cilj je kreirati što jednostavniji web sajt, kako bi korisnici u roku od samo nekoliko sekundi već znali šta je proizvod, čemu služi, koja mu je cena i u kojim se bojama može naručiti. Uz to, kreirana je jednostavna kontakt forma za naručivanje, jer smo želeli da izbegnemo standardne web shop-ove, gde je neophodna registracija ili napornih nekoliko koraka do kupovine.

Sve je jednostavno, unesete Vaše podatke i jednim klikom poručite.