Kha Concepts Web Dizajn Enforcer Systems Desktop

Opis projekta

Enforcer Systems je jedna od vodećih Australijnskih security kompanija, koja se bavi monitoringom i dizajnom nadzornih i bezbednosnih sistema. Nakon 30 godina iskustva, osmislili su najkompletniji, jedinstveni sistem na svetu, koji sprečava provalnike da bilo šta iz prostora iznesu, tako što ih prepozna i ispuštajući dimnu zavesu, ne dozvoljava da se zadrže duže od par sekundi u prostoru.

S obzirom da imamo u ponudi žičane, prenosive i samostalne sisteme, u meniju smo istakli svaku od tih kategorija, a u padajućim menijima, različite jačine, shodno veličini prostora koji štite. U slideru je prikazan objekat, vikendica, koja je idealna meta kada vlasnici nisu kod kuće, uz jasan slogan i bedž, kojim pokazujemo da je Enforcer Systems sertifikovana kompanija od strane Australijjanske države.

Ispod slidera su istaknute kategorije sistema, kao i prikaz istog objekta iz slidera, ali sa efektom dimne zavese, kako bi se prikazala funkcija proizvoda. Svaki proizvod ima detaljni opis, fotografije, specifičan, preporučeni prostor, dok na stranici „Videos“ prikazujemo realnu primenu bezbednosnih sistema.

Sajt je u potpunosti prilagođen mobilnim telefonima i svim ekranima, kako bi se zadržala potpuna pažnja posetilaca.

Tehnologije izrade

Custom dizajn, Responsive dizajn,
On-Page SEO, Page Speed Optimization,
Custom WordPress Development,
CSS, HTML, jQuery, MySQL, PHP

Delatnost

Izrada bezbednosnih sistema

Link web sajta

Kha Concepts Web Dizajn Enforcer Systems Mob