Kha Concepts Web Dizajn i Development Piquadro desktop

Opis projekta

Piquadro Srbija je zvanični distributer italijnskog Piquadro brenda za Srbiju. S obzirom da je potrebno zadržati vizuelni identitet brenda, dostavljene su nam originalne slike koje se koriste na osnovnom sajtu, uz sto smo iskoristili propisani font, valer boja i izgled proizvoda, a kreirali drugačiji izgled naslovne stranice.

S obizirom da svaka kategorija ima nekoliko podkategorija, nismo kreirali standarni meni, jer bismo u tom slučaju imali naporno i komplikovano grananje, kreirali smo meni koji se sastoji iz naziva glavnih kategorija, te se pozicioniranjem na kategoriju otvara padajući meni sa podkateogrijama. Time smo dobili jednostavnost da posetioce koje zanimaju novčanici, odmah može videti ponudu novčanika, a posetioci koji su tu zbog kofera, takođe lako pronađu odgovarajući.

Iznad menija imamo pretragu, kako bi se još brže moglo doći do proizvoda, a i u prodavnici olakšala pretraga proizvoda na stanju. Svaki proizvod ima istaknute varijacije, one koje su dostupne su vidljive, one koje nisu su sakrivene, dok je svaka stranica kategorije zapravo stranica sa kompletnim filterima: boje, cene, veličine.. i nemamo mešanje kategorija.

Tehnologije izrade

Custom dizajn, Responsive dizajn,
On-Page SEO, Page Speed Optimization,
Custom WordPress Development,
CSS, HTML, jQuery, MySQL, PHP

Delatnost

Kožna galanterija

Link web sajta

Kha Concepts Web Dizajn Responsive piquadro mob