Kha Concepts Web Dizajn Luna Belic Fitness Desktop

Opis projekta

S obzirom da se klijent bavi fitnesom i drži personalne treninge, samim tim kreira plan ishrane i treninga za svakog pojedinačno, tradicionalni način treniranja je ograničen na određeni broj klijenata. U svrhu povećanja broja klijenata, cilj je bio kreirati platformu putem koje će moći da se prodaju programi i obuhvate klijenti koji nisu fizički tu.

Platforma je, sama po sebi, već viđena, te je trebalo iskopirati već oprobani sistem funckionisanja, a kreirati originalni dizajn, osmisliti jednostavnu strukturu i pružiti posetiocima kupovinu i treniranje na klik.

Klijent voli crnu boju, te smo uz crnu ukombinovali nijansu ljubičaste, a na naslovnoj stranici istakli njene fotografije, osnovne informacije o iskustvu, broju klijenata, recenzije i ponudu paketa, kako bi se posetioci uverili u kompetentnost instruktora i poželeli da kupe program.

Mobilna verzija, koja je značajnija od desktopa, pažljivo je prilagođena, kako bi sve informacije bile vidljive, jasne, u idealnom balansu sa fotografijama i grafikom, kako bismo zadržali pažnju posetioca i naveli ih da istražuju sajt i pretplate se.

Tehnologije izrade

Custom dizajn, Responsive dizajn,
On-Page SEO, Page Speed Optimization,
Custom WordPress Development,
CSS, HTML, jQuery, MySQL, PHP

Delatnost

Fitness, online vođenje treninga

Link web sajta

Kha Concepts Web Dizajn Luna Belic Mob2