Kha Concepts Web Dizajn Wear Nodoubt Desktop

Opis projekta

No Doubt je brend koji se bravi dizajnom i proizvodnjom odeće, za koji smo pre svega radili dizajn logotipa. Bilo je potrebno kreirati online prodavnicu, ali zadržati stil samog brenda. Boje modela su pretežno pastelne, kako bi odale utisak udobnosti, pa smo boje sajta uskladili sa bojom samih proizvoda.

Uz pastelnu bež, krem boju uklopili smo crnu, kao i belu pozadinu i time dobili čist, jednostavan i pregeldan sajt. Koristili smo bold, regular i italic verziju fonta, dok smo tastere uradili sa tankim crnim okvirima (borderima), sa oštrim ivicama, pa time uklopili sa izgledom proizvoda i blogova.

Stranica prodavnice sadrži filtere pretrage: kategoriju, boju, cenu i veličinu, dok u meniju imamo pretragu, kako bi posetioci što lakše pronašli željeni model.

WooCommerce omogućava kompletnu statistiku lagera i prodaje, kao i verijacije proizvoda, u ovom slučaju za svaki model imamo nekoliko veličina.

Mobilna verzija je potpuno prilagođena, kako bismo posetiocima mogli da pružimo jednostavnu pretragu i kupovinu i preko telefona.

Tehnologije izrade

Custom dizajn, Responsive dizajn,
On-Page SEO, Page Speed Optimization,
Custom WordPress Development,
CSS, HTML, jQuery, MySQL, PHP

Delatnost

Brend garderobe,
Online prodavnica

Link web sajta

Uskoro

Kha Concepts Web Dizajn Wear Nodoubt Mob