O nama

Kha Concepts je prvi dizajn studio koji je objedinio sve oblasti dizajna sa preduzetništvom.
Pokrećete ili želite da unapredite posao? Kontaktirajte nas.

Kha Concepts je prvi dizajn studio koji je objedinio sve oblasti dizajna sa preduzetništvom. Pokrećete ili želite da unapredite posao? Kontaktirajte nas.

kha concepts o nama 01

Kako je nastao Kha Concepts?

Ideja o nastanku dizajn studija Kha Concepts nastala je sasvim spontano 2014. godine, nakon velikog uspeha prve verzije konceptualnog dizajna Harley Davidsona, koji je pored društvenih mreža privukao i pažnju medija, da bi maketa, nekoliko godina kasnije, bila izložena na sajmu automobila i motora…

Od samog starta težimo da sve što radimo, radimo maksimalno posvećeno  – kako bi se kompletan vizuelni identitet neke firme ili proizvoda isticao originalnošću, bio upečatljiv i konkurentan.

Cilj je bio objediniti sve oblasti dizajna, psihologiju i marketing i klijentu pružiti “All Inclusive” uslugu. Istraživanje tržišta i izrada biznis plana su osnov svakog posla, nakon čega sledi dizajn logotopa i kreiranje vizuelnog identiteta; dizajn proizvoda, izrada prototipa (ili prezentacija već postojećeg proizvoda uz brendiranje); a potom i izrada web prezentacije (ili prodavnice), video materijala i reklame/2D animacije.

Klijenti su prepoznali našu stručnost, ambiciju, brzinu u radu i konkurentnost cena naših usluga.

Kha Concepts je tim profesionalaca koji neprestano teži ka usavršavanju

Dizajn nikako ne sme da se deli, jer smatramo da dobar i iskusan dizajner svoju kreativnost i znanje (poznavanje oblika, boja i organizacije prostora) može primeniti na sve oblasti dizajna: kreiranje vizuelnih identiteta, uređenje ambijenta, dizajn proizvoda, dizajn web ili video prezentacija, animiranje.. Shodno tome, naš tim se sastoji od stručnjaka iz svih potrebnih oblasti, pa danas u timu imamo: grafičkog dizajnera, industrijskog dizajnera, web developera, video i audio dizajnera, fotografa i na rapolaganju muzički i foto studio.

Kha Concepts ima jaku saradnju sa više fakulteta na kojima se izučava dizajn. Otvoreni smo za pružanje stručne prakse studentima i diplomcima, a ujedno smo u stalnoj komunikaciji i konsultaciji sa profesorima tih fakulteta.

kha concepts o nama 02

Kha Concepts ikonice 7

Oblasti

Grafički dizajn /Ilustracije / Kreiranje vizuelnih identiteta
Dizajn i izrada web sajtova / Dizajn aplikacija / SEO optimizacija / Web shop
2D Animiranje / Reklame / Kratki crtani filmovi
Industrijski dizajn / Konstruisanje / 3D modelovanje / Renderovanje

Kha Concepts ikonice 7

Oblasti

Grafički dizajn /Ilustracije / Kreiranje vizuelnih identiteta / Dizajn i izrada web sajtova / Dizajn aplikacija / SEO optimizacija / Web shop / 2D Animiranje / Reklame / Kratki crtani filmovi / Industrijski dizajn / Konstruisanje / 3D modelovanje / Renderovanje

Kha Concepts ikonice 8

Softveri

Adobe Illustrator /Adobe Photoshop
Adobe After Effects / Adobe Premier Pro
Creo Parametric + KeyShot
3Ds Max + vRay / Adobe XD

Kha Concepts ikonice 8

Softveri

Adobe Illustrator /Adobe Photoshop / Adobe After Effects / Adobe Premier Pro / Creo Parametric + KeyShot / 3Ds Max + vRay / Adobe XD

Danas..

Nakon šest godina postojanja, preko stotinu uspešnih projekata i klijenata koji su se uvek vraćali i obnavljali saradnju, projekata koji su doziveli veliki uspeh na tržištu, poželeli smo da se oprobamo u preduzetništvu i da materijalizujemo neke od naših ideja. Prvi proizvod koji je materijalizovan i plasiran na tržište je Oktopod Tripod, fleksibilni držač mobilnih telefona, koji omogućava samostalno fotografisanje. Za samo par meseci je doziveo ogroman uspeh, brend je prepoznatljiv i dizajn studio Kha Concepts prerasta u firmu koja se pored dizajna bavi i preduzetništvom i stiče za partnere ozbiljne kompanije.
U fazi razvoja je još nekoliko naših proizvoda..

Nazad
WhatsApp
Viber
Pozovite nas
E-pošta