O Nama

O Nama

Dušan Đokić

Generalni direktor (Chief Executive Officer)

Oblasti:

Grafički dizajn /Ilustracije / Kreiranje vizuelnih identiteta
Dizajn i izrada web sajtova / Dizajn aplikacija / SEO optimizacija / Web shop
2D Animiranje / Reklame / Kratki crtani filmovi
Industrijski dizajn / Konstruisanje / 3D modelovanje / Renderovanje

Softveri:

Adobe Illustrator /Adobe Photoshop
Adobe After Effects / Adobe Premier Pro
Pro Engineer  / Creo Parametric + KeyShot
3Ds Max + vRay
Adobe XD

Nastanak

Ideja o nastanku dizajn studija Kha Concepts nastala je sasvim spontano 2013. godine, nakon velikog uspeha prve verzije konceptualnog dizajna Harley Davidsona, koji je pored društvenih mreža privukao i pažnju medija, pa se našao u medijskim člancima i tv emisijama, nakon čega je usledio niz poslovnih ponuda. U početku iz oblasti Industrijskog dizjna, a kasnije se stvorila potreba za kreiranjem logotipova, prezentacijom proizvoda putem web sajtova, video snimaka.. Tako je oformljen prvi tim Kha Concepts-a, koji se sastojao od industrijskog i grafičkog dizajnera, kao i web developera.

Razvoj

Pored internih projekata, konceptualnih rešenja industrijskih proizvoda, Kha Concepts tim je paralelno radio i uslužni dizajn, uz primenu našeg znanja i kreativnosti u odnosu na zahtev klijenata. Od samog starta težimo da sve što radimo, radimo maksimalno posvećeno i da pre svih idejnih rešenja, dobro istražimo tržište, kako bi izgled proizvoda, logotop, ili web sajt bili originalni, upečatljivi i konkurentni, shodno delatnosti klijenta.

Cilj je bio objediniti sve oblasti dizajna i klijentu pružiti “All Inclusive” uslugu. Istraživanje tržišta i izrada biznis plana su osnov svakog posla, nakon čega sledi dizajn logotopa i kreiranje vizuelnog identiteta, dizajn proizvoda, izrada prototipa i prezentacija već postojećeg proizvoda,  uz brendiranje, a potom i izrada web prezentacije ili prodavnice, video materijala, animacije, pa sve do uređenja ambijenta (entereijera i eksterijera).

Klijenti su prepoznali našu stručnost, ambiciju, brzinu u radu i konkurentnost sa cenom naših usluga.

Naš tim

Kha Concepts je tim profesionalaca koji neprestano teži ka usavršavanju. Dizajn nikako ne sme da se deli, jer smatramo da dobar i iskusan dizajner svoju kreativnost i znanje (poznavanje oblika, boja i organizacije prostora) može primeniti na sve oblasti dizajna: kreiranje vizuelnih identiteta, uređenje ambijenta, dizajn proizvoda, dizajn web ili video prezentacija, animiranje.. Shodno tome, naš tim je obogaćen stručnjacima iz svih oblasti, pa danas u timu imamo: grafičkog dizajnera, industrijskog dizajnera, web developera, video i audio dizajnera, fotografa, a ujedno i tim profesionalnih modela (za potrebe profesionalnih fotografija), kao i muzički i foto studio.

Uz stalni tim, Kha Concepts ima jaku saradnju sa više fakulteta na kojima se izučava dizajn, kao i konsultacije sa profesorima tih fakulteta.

Nagrade i priznanja

O nama najvernije govore naši rezultati, a iza nas su desetine novinskih članaka, tv intervjua, kao i izlaganje maketa na sajmu automobila i motora u Beogradu – Motopassion 2017. godine. Koncept Harley Davidsona je progralšen za najbolji rad u oblasti industrijskog dizajna u Srbiji za 2016. godinu.

Danas..

Nakon šest godina postojanja, preko stotinu uspešnih projekata i klijenata koji su se uvek vraćali i obnavljali saradnju, projekata koji su doziveli veliki uspeh na tržištu, poželeli smo da se oprobamo u preduzetništvu i da materijalizujemo neke od naših ideja. Prvi proizvod koji je materijalizovan i plasiran na tržište je Oktopod Tripod, fleksibilni držač mobilnih telefona, koji omogućava samostalno fotografisanje. Za samo par meseci je doziveo ogroman uspeh, brend je prepoznatljiv i dizajn studio Kha Concepts prerasta u firmu koja se pored dizajna bavi i preduzetništvom i stiče za partnere ozbiljne kompanije.

U fazi razvoja je još nekoliko naših proizvoda..

Telefon: +381 69 23 5 1990

Copyright © 2020 Kha Concepts, Beograd. All rights reserved.
Web design by kha-concepts.com and bokisha.net

Copyright © 2020 Kha Concepts, Beograd.
All rights reserved.
Web design by kha-concepts.com and bokisha.net

11000 Beograd, Srbija