FitTrakker – Simply the best fitness tracking app in the World

Jedinstvena fitnes aplikacija koja uz pomoć Apple watch-a meri Vaš puls, raspoređuje u 8 različitih zona u odnosu na vrstu aktivnosti i izračunava potrošnju kalorija pomoću specijalnih algoritama, koju možete pratiti na grafikonu ili na mapi.

Radili smo kompletan dizajn aplikacije, dizajn i izradu web sajta, kao i sav reklamni materijal.

Jedinstvena fitnes aplikacija koja uz pomoć Apple watch-a meri Vaš puls, raspoređuje u 8 različitih zona
u odnosu na vrstu aktivnosti i izračunava potrošnju kalorija pomoću specijalnih algoritama, koju možete pratiti na grafikonu ili na mapi.

Radili smo kompletan dizajn aplikacije, dizajn i izradu web sajta, kao i sav reklamni materijal.

Dizajn logotipa/ikonice

Izgled logotipa/ikonice aplikacije predstavlja idealni srčani puls, a pošto je suština aplikacije u merenju pulsa tokom treninga – ovo je bilo idealno rešenje.

Dizajn aplikacije

Fitrakker je fitnes aplikacija koja u konekciji sa Apple ili ostalim pametnim satovima meri puls prilikom treninga ili svakodnevnih aktivnosti. Prikaz pulsa je podeljen u devet zona, a opseg svake zone zavisi od ličnih parametara, vrste treninga, temperature i ambijenta.

Na osnovu pulsa i algoritma aplikacije, prikazuje nam se potrošnja kalorija, opterećenje organizma i mogućnosti u toku treninga. Sve aktivnosti se mogu pratiti pomoću Energometra ili grafikona pulsa.

Dizajn i izrada web sajta

Jednostavan i funkcionalan prezentativni web sajt, koji prati standarde dizajna aplikacije (fontove, boje) prilagođen svim uređajima uz osnovnu SEO optimizaciju.
Web sajt možete sagledati klikom na fotografiju.

Dizajn reklamnog materijala

Za potrebe reklamiranja aplikacije putem društvenih mreža kreirali smo objave pomoću mockupova telefona i Apple satova, kako bismo potencijalnim korisnicima prikazali sadržaj i mogućnosti aplikacije.

Ostali projekti

FitTrakker – Simply the best fitness tracking app in the World

Jedinstvena fitnes aplikacija koja uz pomoć Apple watch-a meri Vaš puls, raspoređuje u 8 različitih zona u odnosu na vrstu aktivnosti i izračunava potrošnju kalorija pomoću specijalnih algoritama, koju možete pratiti na grafikonu ili...

Enforcer Systems – The best stand alone security sistem in the world

Upoznajte se sa najkompletnijim bezbednosnim sistemom na svetu. Radili smo dizajn maski bezbednosnih sistema, 3D modele i pripremu za proizvodnju, kao i dizajn i izradu web sajta, logotipa..

Oktopod Tripod – Uslikajte se samostalno uz pomoć bluetooth okidača

Fleksibilni držač mobilnih telefona koji možete poneti svuda sa sobom i uslikati se samostalno putem bluetooth okidača. Proizvodimo originalni proizvod, kreirali smo logo, ambalažu, web sajt, fotografije.

Koncept Harley Davidsona – Motopassion 2017

Predstavljanje makete konceptualnog dizajna Harley Davidsona na sajmu automobila i motora "Motopassion 2017"