Kha Concepts 3D modeling i rendering Industrijski dizajn Harley Davidson 1
Kha Concepts 3D modeling i rendering Industrijski dizajn Harley Davidson 2
Kha Concepts 3D modeling i rendering Industrijski dizajn Harley Davidson 3

Opis projekta

Konceptualni dizajn Harley Davidsona, nagrađen za najbolji rad u Srbiji u oblasti industrijskog dizajna za 2016. godinu…

Koncept je inpirisan prvim modelom Harley Davidsona, odakle i ideja za prednjom viljuškom – springericom. Linija je modernija i odstupa od klasičnih Harlijevih modela, sedište je spuštenije, volan duži, a ispod sedišta ugrađen dodatni amortizer, kako bi vožnja bila udobnija.

Korišćen je hrom u kombinaciji za crnom metalik bojom i ideja je da model bude isključivo u toj kombinaciji boja i materijala.

Koncept, odnosno maketa Harley Davidsona, predstavljena je na sajmu aubomobila i motora u Beogradu „Motopassion 2017.“, gde je privukla dosta pažnje, pozitivnih komentara, a fotografije i profesionalni video snimci su iskorišćeni u marketinške svrhe i prmociju samog koncepta.

Maketa Harley Davidsona je danas izložena na Beogradskoj Politehnici, kako bi studenti sa odseka „Dizajn industrijskih proizvoda“ mogli da je vide i posluži im kao motivacija u daljem obrazovanju i radu.

Tehnologije izrade

3D modelovanje: Creo parametric
Renderovanje: KeyShoot
Post produkcija: Photoshop

Delatnost

Industrijski dizajn