Oktopod Tripod – Uslikajte se samostalno
uz pomoć bluetooth okidača

Oktopod Tripod – Uslikajte se samostalno uz pomoć bluetooth okidača

Fleksibilni držač mobilnih telefona koji možete poneti svuda sa sobom i uslikati se samostalno putem bluetooth okidača. Proizvodimo originalni proizvod, kreirali smo logo, ambalažu, web sajt, fotografije.

Osmišljavanje imena i dizajn logotipa

S obzirom da je fleksibilni držač mobilnih telefona uglavnom namenjen mlađoj populaciji, cilj je bio osmiliti jednostavno i upečatljivo ime i kreirati logotip, koji bi asocirao na sam proizvod. Tačno je, oktopod asocira na osam krakova, međutim, s obzirom na to da proizvod ima funkciju hobotnice, naš proizvod nismo nazvali Oktopus, već Oktopod – zvučalo nam je upečatljivije.

Dugo smo bili u dilemi da li treba dodati i tripod, baš iz razloga što Oktopod asocira na osam krakova, a tripod na tri kraka, međutim, ljudima je već poznato čemu služe tripodi, pa smo se u ovom slučaju odlučili na Oktopod Tripod. Oktopod – asocijacija na hobotnicu, Tripod – asocijacija na stalak.

Kada je reč o logotipu, odlučili smo se za „ilustrovaniji“ font, gde smo slovo „K“ zamenili grafikom samog proizvoda, koji svojim krakovima obuhvata „O“ i „t“ i time direktno asocira na primenu proizvoda. Crna boja je standardna boja, dok je boja slova „K“ i „tripod-a“ varijabilna boja, u odnosu na boju proizovda.

Oktopod Tripod

Proizvod

Oktopod tripod je jedinstveni fleksibilni stativ, koji Vam omogućava samostalno slikanje ili snimanje mobilnim telefonom ili GoPro kamerom, pomoću bluetooth okidača – na svakom mestu i u svakom trenutku.

Oktopod tripod je potpuno bezopasan i namenjen je svim uzrastima, a specijalno onima koji se svakodnevno slikaju ili snimanju iz hobija ili zbog posla. Ako ste od onih kojima je degutantna upotreba selfi štapa, koji pritom ograničava ugao slikanja i može biti nezgodan za prenošenje – Oktopod tripod je idealno rešenje.

Odlika ovog proizvoda je baš u tome što se može transformisati kako god poželimo ili zakačiti svuda gde je to moguće.

Dizajn ambalaže

Za potrebe dizajna ambalaže i web prodavnice, kreirali smo studijske fotografije proizvoda, gde su predstavljene varijacije, kao i sama primena proizvoda. Želeli smo da ambalaža bude jednostavna i svedena, kombinacija fotogorafija i logotipa – u boji proizvoda koje se nalazi unutra, kao i kontakt informacija o samom proizvodu.

Izrada profesionalnih slika

Profesionalne fotografije su neophodne kada se plasira potpuno nepoznat proizvod na tržište. Nije bilo važno uslikati samo proizvod, već uslikati što više upečatljivih modela, na lepim i popularnim lokacijama i ambijentima, gde se jasno vidi svakodnevna primena proizvoda. Uz kvalitet promotivnog materijala, važan je i kvantitet, kako bi se obezbedila marketing kampanja od minimum dva, tri meseca.

Ovim putem se zahvaljujemo svima koji su nam ustupili svoj ambijent za potrebe slikanja ili snimanja našeg proizvoda, a to su:
Pivara, Ambar, Shake ‘n’ Shake, Teretana Bre, Zlatko Đorđević, Dolce by Tintolino, Studio Prestige, Stadion Shoping Centar, Milky.

Izrada video materijala

Video materijal je neophodan u predstavljanju novih proizvoda, pa smo pored promotivnih video spotova kreirali i video snimke o samim transfrmacijama, kako bi korisnicima približili sve mogućnosti proizvoda.

Dizajn i izrada web sajta

Kada je u pitanju web sajt nekog proizvoda, gde je fokus na online prodaji, cilj je kreirati što jednostavniji web sajt, kako bi korisnici u roku od samo nekoliko sekundi već znali šta je proizvod, čemu služi, koja mu je cena i u kojim se bojama može naručiti. Uz to, kreirana je jednostavna kontakt forma za naručivanje, jer smo želeli da izbegnemo standardne web shop-ove, gde je neophodna registracija ili napornih nekoliko koraka do kupovine.

Sve je jednostavno, unesete Vaše podatke i jednim klikom poručite.

Oktopod

Ostali projekti

FitTrakker share

FitTrakker – Simply the best fitness tracking app in the World

Jedinstvena fitnes aplikacija koja uz pomoć Apple watch-a meri Vaš puls, raspoređuje u 8 različitih zona u odnosu na vrstu aktivnosti i izračunava potrošnju kalorija pomoću specijalnih algoritama, koju možete pratiti na grafikonu ili...
Enforcer1

Enforcer Systems – The best stand alone security sistem in the world

Upoznajte se sa najkompletnijim bezbednosnim sistemom na svetu. Radili smo dizajn maski bezbednosnih sistema, 3D modele, uz pripremu, sve do procesa proizvodnje, kao i dizajn i izradu web sajta, dizajn aplikacije, logotipa..
Oktopod Tripod

Oktopod Tripod – Uslikajte se samostalno uz pomoć bluetooth okidača

Fleksibilni držač mobilnih telefona koji možete poneti svuda sa sobom i uslikati se samostalno putem bluetooth okidača. Proizvodimo originalni proizvod, kreirali smo logo, ambalažu, web sajt, fotografije.
Harley2

Koncept Harley Davidsona – Motopassion 2017

Predstavljanje makete konceptualnog dizajna Harley Davidsona na sajmu automobila i motora "Motopassion 2017"

Nazad
WhatsApp
Viber
Pozovite nas
E-pošta