Ilustracije

Kreiranje logotipa / Brendiranje / Ilustracije

Dizajn logotipa

Glavnu ulogu u brendiranju neke kompanije ili proizvoda igra logo(logotip).

Logotip predstavlja osnovu nekog brenda i sastavljen iz tekstualnog I grafičkog dela, čiji je cilj da na prvi pogled asocira na ono što predstavlja, a ujedno da svojim izgledom privlači.

Dobar logotip, odnosno brend može nastati sasvim spontano u trenutku inspiracije kreatora/dizajnera, a za takav momenat je potrebno veliko iskustvo i poznavanje funkcionisanja tržista i moć marketinga. Dizajner mora da bude i dobar psiholog, svestan tržišta i sfere u kojoj će konkurisati neki brend. Ujedno je potrebno da poznaje I psihologiju ljudi, kao i psihologiju boja. Tek tada je moguće da nastane nesto novo, sasvim originalno, a da posmatrači steknu utisak kao da su negde već videli ili čuli za taj brend… Da u delicu sekunde asociraju proizvod i ne opterecuju posmatrača.

Uz pomoć naših stručnjaka sa znanjem iz oblasti grafičkog dizajna, marketinga, psihologije ljudi i uticaja boja, za vrlo kratko vreme možete dobiti moderan i komercijalan brend u skladu sa vašom profesijom.

Vizuelni identitet

Vizuelni identitet predstavlja kompletno grafičko rešenje identiteta firme, kojim se predstavlja na trzištu. Stil identiteta se prikazuje kroz logotip, vizit karte, memorandume, fascikle, koverte, cenovnike, itd..

Vizit karta je osnovno i nezaobilazno sredstvo prezentacije Vas i Vaše firme. Posetnica sa osnovnim informacijama o Vama i Vašoj delatnosti, uz kontakt informacije. Flajeri su jedna od najdostupnijih i najčešćih vrsta reklamnog materijala na tržištu.

Najčešće se koriste za:

Najave raznih dešavanja, reklamiranje novih ugostiteljskih I uslužnih objekata, programe kulturnih dešavanja, konferencija, seminara, informacije o novim proizvodima, uslugama, rasprodajama, akcijama, itd.

Posteri ili plakati predstavljaju reklamni materijal nekih događaja / dešavanja, sa konkretnim infomacijama, sa ciljem da se javnost obavesti, zainteresuje i privuče.

Dizajn u marketingu

Uspešnost neke kompanije na tržistu zavisi isključivo od kvaliteta njihovog marketinga, kao i izgleda samih proizvoda, čak za stepen više i od samog kvaliteta. Većini potrošača (kada je u pitanju, neki, njima nepoznat proizvod) pažnju privuku dobar brend i izgled, a ne infomacije o kvalitetu.

Bilo da su u pitanju kompanije, preduzeća ili proizovdi – vremenom se menjaju lokacije, prostor, stručni timovi, čak I sami proizvodi, njihova struktura, ambalaža, etikete, promotivni material itd. Jedino što ostaje, čuva tradiciju i sliku koja asocira na kvalitet jeste BREND (identitet) te kompanije ili proizvoda.

Kvalitet Brenda meri se iskljucivo utiskom koji ostavlja na posmatrače ili potrošače,poverenjem koje uliva i time što stvara utisak da je baš taj proizovd najbolji I najistaknutniji.

Telefon: +381 69 23 5 1990

Copyright © 2019 Kha Concepts, Beograd. All rights reserved.
Web design by kha-concepts.com and bokisha.net

Copyright © 2019 Kha Concepts, Beograd.
All rights reserved.
Web design by kha-concepts.com and bokisha.net

Južni bulevar 83, 11000 Beograd