Enforcer Systems – The best
stand alone security sistem in the world

Enforcer Systems – The best stand alone security sistem in the world

Upoznajte se sa najkompletnijim bezbednosnim sistemom na svetu.
Radili smo dizajn maski bezbednosnih sistema, 3D modele i pripremu za proizvodnju, kao i dizajn i izradu web sajta, logotipa..

Upoznajte se sa najkompletnijim bezbednosnim sistemom na svetu. Radili smo dizajn maski bezbednosnih sistema, 3D modele i pripremu za proizvodnju, kao i dizajn i izradu web sajta, logotipa..

Dizajn logotipa

S obzirom da je u pitanju kompanija koja proizvodi inovativne bezbednosne sisteme, bilo je važno da u logotupu preovladava naziv kompanije. Cilj je bio čist, jednostavan, a ujedno i ozbiljan font, gde smo uz naziv kompanije kreirali grafički simbol, koji asocira na uređaj koji stoji pod određenim uglom i ispušta beli dim.

logo

Dizajn brošura i vizit karti

Sav propratni materijal, kao i uređaji, urađeni su u crnoj boji. Kod brošura je akcenat na materijalima, debljem, mat papiru, koji daje poseban sjaj, kako bi beli tekst i specijano odrađeni renderi uz pojašnjenje mogućnosti sistema, ostavili jak utisak na buduće klijente/korisnike. Kod vizit karti je takođe akcenat na debljem, mat kartonu, na kome se nalaze bela slova, uz beli lakirani logo.

Dizajn sistema – izrada skica, 3D modela i priprema za proizvodnju

Standardni bezbednosni sistemi se sastoje od nekoliko kamera i senzora, rasporedjenih u prostoriji, u vezi sa serverom, koje detektuju kretanje i snimaju „nepoželjne goste“. Međutim, krađa se izvrši za 2-3 minuta i dok policija stigne na mesto zločina, sve što ostane jesu snimci lopova i ogormna šteta.

Enforcer Systems je sistem u kome se nalaze najsavremeniji senzori i detektori kretanja i zvuka, kamere sa visokom rezolucijom, i samoodbrambeni sistem. Još pre nego što lopov zakorači u prostoriju, na maksimalno 10 uređaja stižu obaveštenja u vidu poziva i uključuje se „snimak uživo“, dok sistem automatski prostoriju ispunjava jakim belim dimom, propraćenim jakom sirenom i plavo-belim fleš svetlom.

Svako ko se zatekne u toj prostriji ne može, doslovno, videti prst pred okom i gubi orijentaciju. Biva onemogućen čak i da napusti prostoriju, a kamoli da nešto iz nje iznese. U ovom slučaju, ne čekamo policiju koja će napraviti zapisnik o tome šta je nestalo iz prostorije, već na licu mesta pronalazimo lopova uhvaćenog u neuspeloj krađi.

Izrada profesionalnih slika

Osnovna verzija sistema je kombinacija mat i sjajne crne boje, dok su moguće sve varijacije u zavisnosti od zahteva klijenata. Za potrebe reklamnog materijala, web sajta i prezentacije sistema, urađene su studijske fotografije sistema na tamno sivoj i beloj pozadini.

Izrada video materijala

Sav video materijal je urađen tako da prikazuje realne okolnosti krađe. Bez specijalnih i dodatnih efekata, želeli smo da prikažemo šta se desi kada neko pokuša da izvrši krađu, s tim što se sistem ovde uključuje daleko kasnije, kako bi se video upad u prostoriju. U realnim okolnostima sve sve odigra mnogo ranije.

Enforcer video

Dizajn i izrada web sajta

U ovakvim slučajevima web sajt mora biti jednostavan, sa jasnim fotografijama, sloganima i tekstovima, kako bi posetilac u prvom trenutku dobio sve potrebne informacije. Kada se zainteresuje, tu su stranice na kojima opširnije prikazujemo sve sisteme, njihove karakteristike, fotografije, video snimke. Rađeno je specijalno prilagođavanje svim uređajima, tako da, iste fotografije se na svim uređajima jasno vide, bez obzira na veličinu ili poziciju ekrana.

Enforcer Systems1

Dizajn aplikacije

U ovom slučaju interfejs aplikacije je samo delić sistema, vidljiv krajnjim korisnicima. Kompleksnost i moć aplikacije je zapravo u softveru koji nagleda svaki objekat, detektuje kretanja i šalje povratne informacije kontrolnoj sobi i vlasniku objekta. Kao što je prikazano, korisnik ima konrolu nad celim sistemom, aktiviranjem, istoriju svih aktiviranja, kretanja, akcija, kao i odabir sistema – ukoliko smo vlasnici više bezbednosnih sistema, za više objekata.

app design

Ostali projekti

FitTrakker share

FitTrakker – Simply the best fitness tracking app in the World

Jedinstvena fitnes aplikacija koja uz pomoć Apple watch-a meri Vaš puls, raspoređuje u 8 različitih zona u odnosu na vrstu aktivnosti i izračunava potrošnju kalorija pomoću specijalnih algoritama, koju možete pratiti na grafikonu ili...
Enforcer1

Enforcer Systems – The best stand alone security sistem in the world

Upoznajte se sa najkompletnijim bezbednosnim sistemom na svetu. Radili smo dizajn maski bezbednosnih sistema, 3D modele, uz pripremu, sve do procesa proizvodnje, kao i dizajn i izradu web sajta, dizajn aplikacije, logotipa..
Oktopod Tripod

Oktopod Tripod – Uslikajte se samostalno uz pomoć bluetooth okidača

Fleksibilni držač mobilnih telefona koji možete poneti svuda sa sobom i uslikati se samostalno putem bluetooth okidača. Proizvodimo originalni proizvod, kreirali smo logo, ambalažu, web sajt, fotografije.
Harley2

Koncept Harley Davidsona – Motopassion 2017

Predstavljanje makete konceptualnog dizajna Harley Davidsona na sajmu automobila i motora "Motopassion 2017"

Nazad
WhatsApp
Viber
Pozovite nas
E-pošta