Naši projekti

Naši projekti

Dizajn Smartphone-a (2015. godina)

Modeli na tržištu u 2015. godini

S U toj godini, aktuelni modeli su bili Iphone 6 (isčekivao se Iphone 6s), Samsung Galaxy s6, s6 Edge, LG Z4.. i svi su bili manje-više sličnog izgleda..

Pored brojnih 3D modela telefona, koji su bili okačeni na Behance-u, usledila je ponuda Itlijanske kompanije, da se odradi dizajn mobilnog telefona, gde su želeli nesto inovativno..

Idejno rešenje

Na prvi pogled tanak, elegantan mobilni telefon.. Ne nešto preterano drugačiji od ostalih.. Međutim..

1) Ekran – Full edge displej, od ivice do ivice, celom površinom telefona.. Do tada, nikada viđeno ni na jednom modelu.
2) Home taster – Home taster je izbačen, ceo ekran je na touch i home taster se nalazi u okviru opcije Swipe sa donje strane
3) Prednja kamera – Nalazi se u samom displeju, koji je usečen sa gornje strane zbog pozicije zvučnika, ispod kog se nalazi kamera.
4) Zadnja kamera – Telefon poseduje dve zadnje kamere, koje omogućavaju 3D snimanje.
5) Slušalice – Džek za slušalice je izbačen, telefon poseduje bluetooth slušalice.
6) Zvučnik – Ne nalazi se na sredini, čak ni samo na donjoj strani, već na levoj ivici telefona, iz razloga jer je to najprirodnija pozicija kada držimo telefon u ruci i slušamo nešto putem zvičnika.

Medijski članak i komentari

Zbog autorskih prava klijenta, fotografije rada su objavljene na društvenim mrežama krajem 2015. godine, a malo kasnije je usledio i intervju sa Espreso portalom. Bilo nam je zanimljivo da čujemo komentare..

Profesionalne slike

Profesionalne fotografije su neophodne kada se plasira potpuno nepoznat proizvod na tržište. Nije bilo važno uslikati samo proizvod, već uslikati što više upečatljivih modela, na lepim i popularnim lokacijama i ambijentima, gde se jasno vidi svakodnevna primena proizvoda. Uz kvalitet promotivnog materijala, važan je i kvantitet, kako bi se obezbedila marketing kampanja od minimum dva, tri meseca.

Ovim putem se zahvaljujemo svima koji su nam ustupili svoj ambijent za potrebe slikanja ili snimanja našeg proizvoda, a to su:
Pivara, Ambar, Shake ‘n’ Shake, Teretana Bre, Zlatko Đorđević, Dolce by Tintolino, Studio Prestige, Stadion Shoping Centar, Milky.

Video snimci

Video materijal je neophodan u predstavljanju novih proizvoda, pa smo pored promotivnih video spotova kreirali i video snimke o samim transfrmacijama, kako bi korisnicima približili sve mogućnosti proizvoda.

Web sajt

Kada je u pitanju web sajt nekog proizvoda, gde je fokus na online prodaji, cilj je kreirati što jednostavniji web sajt, kako bi korisnici u roku od samo nekoliko sekundi već znali šta je proizvod, čemu služi, koja mu je cena i u kojim se bojama može naručiti. Uz to, kreirana je jednostavna kontakt forma za naručivanje, jer smo želeli da izbegnemo standardne web shop-ove, gde je neophodna registracija ili napornih nekoliko koraka do kupovine.

Sve je jednostavno, unesete Vaše podatke i jednim klikom poručite.

Telefon: +381 69 23 5 1990

Copyright © 2019 Kha Concepts, Beograd. All rights reserved.
Web design by kha-concepts.com and bokisha.net

Copyright © 2019 Kha Concepts, Beograd.
All rights reserved.
Web design by kha-concepts.com and bokisha.net

Južni bulevar 83, 11000 Beograd