Dizajn i izrada web sajtova

Dizajn i izrada web sajtova / Seo optimizacija / Web shop

Čemu služi web sajt?

Web sajtom podižete Vaše poslovanje na viši nivo i postajete efikasniji u prezentaciji Vaše ponude putem interneta, a samim tim obezbeđujete bolju i lakšu komunikaciju sa Vašim klijentima uz niže troškove u odnosu na oglašavanje u drugim medijima..

Kako pronaći pravi tim?

Tržište je preplavljeno ljudima koji se bave ovom delatnoscu, i s toga klijent moze naići na mnogo ponuda, punih komplikovanih i njemu bespotrebnih informacija – jer ono sto njega interesuje, jeste finalni proizvod I njegovo delovanje na internetu..

Žašto odabrati baš nas?

Kreativan i originalan dizajn
Svedenost prostora i veća funkcionalnost
Održavanje sajtova
SEO optimizacija
Analtika
Web prodavnice
Responsive design.

Web dizajn predstavlja grafičko osmisljavanje internet stranice – koristeći infomracije, slike, jezik za označavanje i formatiranje, u cilju standarizacije i upotrebljivosti stranice.

Web sajtom podižete Vaše poslovanje na viši nivo i postajete efikasniji u prezentaciji Vaše ponude putem interneta, a samim tim obezbeđujete bolju i lakšu komunikaciju sa Vašim klijentima uz niže troškove u odnosu na oglašavanje u drugim medijima.

Vaše informacije postaju dostupne celom svetu

Web dizajn je jedna od najpopularnijih profesija dinašnjice, iz razloga jer deluje zanimljivo, privlačno, jednostavno, a lako isplativo. Za izradu dobrog web sajta potreban je tim ljudi koji ima koji ima znanje iz oblasti grafičkog dizajna, programiranja, marketinga, kao i psihologije.

Tržište je preplavljeno ljudima koji se bave ovom delatnoscu, medjutim to su uglavnom dizajneri koji su priučeni što se tiče programiranja, ili programeri koji u nekim slučajevima znaju da koriste dizajnerske programe… Iz tog razloga, klijent moze naići na mnogobrojne ponude, pune komplikovanih I njemu bespotrebnih informacija – jer ono sto njega interesuje, jeste finalni proizvod I njegovo delovanje na internetu.

Sagledajte neke od naših radova

Sagledajte
neke od naših radova

Telefon: +381 69 23 5 1990

Copyright © 2019 Kha Concepts, Beograd. All rights reserved.
Web design by kha-concepts.com and bokisha.net

Copyright © 2019 Kha Concepts, Beograd.
All rights reserved.
Web design by kha-concepts.com and bokisha.net

Južni bulevar 83, 11000 Beograd