Naši projekti

Naši projekti

AbDental Stomatološka ordinacija

Dizajn logotipa

S obzirom da je klijent već imao ime „Ab Dental“ (Ab– A Blok, Dental – Asocijacia na stomatologiju), cilj je bio kreirati jednostavan i upečatljiv logotip, shodno delatnosti. Odlučili smo se za primarni logotop koji se sastoji iz imena, gde se u slovu „D“ nalazi list, koji asocira na zdravlje, dok sporedni logo ima kao graficki simbol kombinaciju zuba i jabuke.

Korišćene su pastelna plava boja, fluorescentna plava boja i bela boja, za primenu na tamnim površinama. Uz dizajn logotipa, odrađen je kompletan vizuelni identitet – dizajn vizit karti, memoranduma, recepata, koverti, itd.

Brendiranje ambijenta

Uz izradu kompletnog vizuelnog identiteta, trebalo je izbrendirati i ambijent ordinacije, korišćenjem boja simbola sa logotipa, kao i dizajn spoljnih stakala – izgleda stomatološke ordinacije spolja.

Dizajn izloga je osmišljen tako da imamo zivotni vek ženske osobe. Na prvoj slici je još kao devojcica, koja pere zube, zatim tinejdžerka koja nosi fiksni aparat, pa već odrasla devojka sa lepim osmehom u zagrljaju svog partnera, onda imamo slogan „Live with a smile“ i na kraju sliku dvoje starijih ljudi, devojcice koja je već u poznim godinama, koja se na slici osmehuje u zagrljaju svog supruga.

Profesionalne fotografije

Za potrebe prezentacije AbDental-a putem web sajta i društvenih mreža, bilo je neophodno kreirati profesionalne fotografije. Uslikali smo ambijent AbDental-a, kao i njihov tim lekara, sa našim profesionalnim modelima.

Web sajt i aplikacija

Kada je u pitanju web sajt stomatološke ordinacije, fokus je na informisanju o uslugama koje AbDental pruža. Izrađen je jednostavan web sajt, sa upotrebom boja koje su korišćene u logotopu, svedenog fonta i istaknutih usluga, kako bi posetioci mogli da se informišu o uslugama i putem jednostavne kontakt forme zakažu svoj pregled.

Uz web sajt, odrađena je aplikacija koja se emituje na video ekranima istaknutim u stomatološkoj ordinaciji, kako bi pacijenti, dok čekaju mogli da sagledaju sve usluge AbDental-a, kao i vreme i vremensku prognozu i Beogradu i ostalim svetskim gradovima.

Telefon: +381 69 23 5 1990

Copyright © 2019 Kha Concepts, Beograd. All rights reserved.
Web design by kha-concepts.com and bokisha.net

Copyright © 2019 Kha Concepts, Beograd.
All rights reserved.
Web design by kha-concepts.com and bokisha.net

Južni bulevar 83, 11000 Beograd